Bölümümüzde 07.05.2025 ve 08.05.2025 tarihlerinde Fakültemiz F1 amfisinde kalite süreçlerinde öğrencinin rolü konulu bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi. Toplantının akışında fakülte fiziksel imkânları çerçevesinde genel bilgiler verildi. Kalite ve akreditasyon süreçleri tanıtıldı ve bu konularda bilgiler verildi.
Kalite süreçlerinde öğrencinin rolünün ne kadar önemli olduğu vurgulandı. Fakültemiz öğrencilerinin şimdiye kadar yer aldığı öğrenci katılımlı projelerden bahsedildi. Bu projelere olan ilginin artması gerektiği belirtildi.
Ayrıca çift ana dal, yan dal ve öğrenci değişim programları hakkında bilgi verildi ve bu programlara katılım özendirildi. Toplantının sonunda öğrencilerin görüş ve önerileri alındı.